Zamieszczone przez lukaszz
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerO ile licznik lega, to ASO zrobi, a co jak nie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkereeee..... bajki piszesz.
wiem cos o tym
Zamieszczone przez mrfaziZakodowanie po za ASO nie należy do tanich zabiegówprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfazipodzwoniłem po specjalistach
byłoby i bez stękania i na pewno korzystniej :wink:
mówiłem ci że mój licznik robiłem u niegoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Koledzy, założyłem do Golfa MK5 zegary z białym fisem. Immo zrobione, wszystko śmiga. Tylko teraz wyszedł kwiatek - mam wersję auta bez ESP i na zegarach jest choinka typu "brake servo fault" "esp/tcs fault" itd. Błędów co najlepsze po podłączeniu do komputera nie ma ani z ABS ani z licznika. Po odznaczeniu ABS z gatewaya efekt jest taki jak na poniższym filmiku. Miga kontrolka ciśnienia opon, dzwoni, nie ma ASR, ABS za to działa oraz w czasie jazdy przy wyższej prędkości licznik traci sygnał od prędkości, a po zwolnieniu do ok 20km/h sygnał wraca. Auto to MK5 1,9TDI BKC 05r z pompą MK70. Czy ktoś ma jakiś pomysł, sugestie, cokolwiek? Czy zostaje dokładka ESP lub powrót do starych zegarów?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyjurgeen, a kodowania zegarów i ABS jakie masz?
zmieniałeś kodowania w zegarach?
kto te wskazówki malował?
Tarczki od Tiguana, licznik pewnie tez tylko przerobiony ?
Jaki masz nr tego licznika ?
czy to składak z kilku ?
ABS do wymiany na 99%, masz za stary.
Gateway jaki wsadzony ?
Komentarz
-
-
sprawa z wymianą licznika na po fl ma się tak
- testowane na o2 2007 i 2008
- o2 2007 pompa abs mk70 - wywala błędy na szafie - konieczna wymiana na mk60ec1 lub mk60
- o2 2008 z esp pompa z koncówką mk60 AC - wszystko działa prawidłowo
jak się domyślam ze nowe liczniki nie pracują z pompą mk70 tylko z pompami serii mk60
jak się nie mylę to po fl były wyłącznie mk60ec1?
a ze licznik pracuje prawidłowo może poświadczyć spacewalker sam pracował przy moich zestawach, oczywiście immo to inna sprawa
spacewalker wielkie dzięki za pomoc , po weekendzie odezwę się do ciebie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pablooospacewalker, rozmawiałem z eryrokiem, z tego co mi mówił, można cię śmiało nazwać mistrzem w kodowaniu liczników. Mam więc pytanie: czy zegery nowsze z o2FL będą chodzić w O2 i czy one będą miały funkcje te same co po FL
Polecam gorąco, zna się na tym doskonale.
Wielkie dzięki Spacewalker , pozdrawim Krzysztof
Komentarz
-
Komentarz